• Sweden
  • Logga in
  • Skapa konto
New Balance Online

Tidsbegränsat erbjudande. Gratis frakt vid beställning över SEK2000!

FÅLLA >>  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Tack för att du besöker oss. Vi förstår att du är orolig för integritet och vi respekterar våra kunder. Så vi bara bokföra denna sekretess så att du vet vilken typ av information vi samlar in och hur det hanteras, och om den kan delas, och hur du kan få tillgång till en del av de uppgifter du lämnar till oss, hur vi kan använda denna information och med vilka vi kan dela den.
Våra kunder är i centrum för allt vi gör, och denna integritetspolicy beskriver de personuppgifter som vi samlar in. Vi vill informera dig om att din integritet är viktig för oss.

Vi försäkrar att vi inte dela informationen med någon tredje part. Vi strävar efter att skydda din personliga information säkerhet. En mängd olika tekniker och säkerhetsförfaranden används för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, användning eller avslöjande. Du bör vara försiktig med att ge ditt lösenord till andra för att skydda din personliga information vidare. Vi kan inte garantera eller garanterar att personlig information eller privat kommunikation som du skickar till oss kommer alltid att förbli privata medan vi strävar efter att skydda dina personuppgifter. Det är ditt ansvar att hålla ditt lösenord hemligt om ett lösenord används för att skydda dina konton och personuppgifter.

Tack för att du handlat med oss. Om du har några frågor, kommentarer eller frågor om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss. Vi har gjort stora åtgärder för att se till att ditt besök på vår webbplats är en utmärkt och att din integritet hela tiden respekteras. När vi ändrar denna policy i ett material, kommer ett meddelande att publiceras på vår hemsida tillsammans med den uppdaterade sekretesspolicy.