• Sweden
  • Logga in
  • Skapa konto
New Balance Online

Tidsbegränsat erbjudande. Gratis frakt vid beställning över SEK2000!

FÅLLA >>  Frakt & Retur

Frakt & Retur

I 14 dagar (från datum produkterna mottogs), om du hitta de produkter du väljer inte uppfyller dig när det gäller färg eller storlek, kan den returneras och ersättas under följande villkor. Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du kommer att betala sändningsavgifterna). Produkterna ska inte använts (utom tryout). När vi får de produkter som skickas tillbaka intactly kommer vi ersätta den med nya och skicka tillbaka dem till dig. Sändningsavgifterna för den ersatta produkter som vi levererar till dig bör också tas ut av dig. Innan du skickar artiklar för utbyte, vänligen överföra den supplymentary fraktkostnaden för att vrida tillbaka ersatta objekt från oss först. Så snart betalningen klar kommer vi att ersätta de objekt som skickas från dig.
Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du kommer att betala sändningsavgifterna). När vi får de produkter som skickas tillbaka intactly kommer vi ersätta den med nya och skicka tillbaka till dig dem igen. Vi kommer att betala sändningsavgifterna för den ersatta produkter som vi levererar till dig. (Obs. Det är vår kvalitetskontroll professionella som ger en slutlig bedömning av huruvida de kvalitetsproblem orsakas av personliga faktorer eller icke-resistent yttre skador kommer köpta produkter inte repareras, ersättas eller returneras gratis om dess kvalitetsproblem är orsakade vara mänskliga faktorer eller undvikas inte uppkommer.)
Om du får en produkt som du inte gillar eller storlek inte är korrekt (naturligtvis, om det är köparens fel), kontakta oss, kommer vi att debitera 35% av beloppet av kostnaderna, måste köparen gå tillbaka till våra produkter, (inklusive 35% från fraktkostnad) Köpare kan begära en ersättningsprodukt och en återbetalning: 65%, behöver vi få din återbetalning i produkten, vi kan åter skicka din beställning!